Opslagunit huren voor een scherpe prijs per dag per vierkante meter?
Multi Storage Arnhem, de goedkoopste oplossing voor extra ruimte

Garagebox te huur Oosterbeek

Multi Storage Arnhem is gevestigd nabij Oosterbeek en heeft een voordelige garagebox te huur voor bedrijven en particulieren. Deze opslag ruimte is uitermate geschikt om diverse aparatuur te stallen. Een opslag huren in de buurt van Oosterbeek was nooit eerder zo eenvoudig.

Voor korte en lange periodes

Wij zijn het adres in de omgeving van Oosterbeek waar u veilig en vertrouwd terecht kunt voor opslag ruimte op maat. Een garagebox is te huur voor korte periodes, maar u kunt ook de opslag huren voor een langere tijd, dit is geheel aan u. Bovendien biedt de opslagruimte plaatst voor kantoormeubilair, beursmateriaal, overtollige IT apparaten, promotiemateriaal en zelfs uw complet archief. Uiteraard is de garagebox ook te huur voor de opslag van uw volledige inboedel.

Reageer vandaag nog

Zodra u een professionele opslagruimte huren wilt is het enige wat u hoeft te doen contact met ons opnemen. Door een eenvoudig belletje naar ons kantoor bent u al binnen 24 uur voorzien van een nette opslag ruimte op korte afstand van Oosterbeek. Reageer vandaag nog en profiteer van onze speciale tarieven.

Ja, ik wil graag informatie!