Opslagunit huren voor een scherpe prijs per dag per vierkante meter?
Multi Storage Arnhem, de goedkoopste oplossing voor extra ruimte

Gegarandeerd de goedkoopste

In en rondom Arnhem bieden wij gegarandeerd de goedkoopste opslag!

Opslagunits in diverse maten

Opslagunits Voor de (tijdelijke) opslag van uw meubels, inboedel en verhuisdozen hebben wij units beschikbaar vanaf 3 bij 3 m2.

Tijdelijke opslag

Voor zowel particulieren als bedrijven, hebben wij goed beveiligde en droge ruimtes beschikbaar die uitstekend geschikt zijn voor tijdelijke opslag.

Op zoek naar opslagruimte in Arnhem?

Tijdelijk opslagruimte huren kan uitkomst bieden als u gaat verhuizen, hobby’s heeft of om speciale spullen op te slaan. Tijdelijke opslagruimte kunt u nu in het hartje van Arnhem huren tegen gegarandeerd de laagste prijzen! De oude steenfabrieken zijn omgebouwd tot flexibele opslagunits. Als uw ruimte thuis of in uw organisatie niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt Multi Storage Arnhem u eenvoudig extra opslag ruimte zonder enige stress.

Onze opslag faciliteit beantwoorden aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de opslag ruimte en de toegangsmogelijkheden.

Tijdelijke opslag in het hartje van Arnhem

Het gebied Stadsblokken-Meinerswijk de zuidelijke oever van de Nederrijn en is uitermate goed te bereiken. Voor de tijdelijke opslag van uw inboedel of meubels, archieven of verhuisdozen bent u aan het juiste adres. Uw opslagruimte is gemakkelijk toegankelijk. Uw spullen kunt u in- en uitladen door een speciaal aangelegde drive through.

Goedkoopste plek voor opslag

Voor een zeer scherpe prijs per dag, kunt u bij ons units huren vanaf 3 bij 3 meter. Voldoende voor het stallen van verschillende meubels, inboedel en overige spullen die u wilt opslaan. De opslagkosten zijn de goedkoopste van Arnhem en omstreken. Tijdelijke opslagruimte kunt u nergens voordeliger huren. Bent u geïnteresseerd? Bel ons op of vul het contactformulier rechts in beeld vrijblijvend in. Wij denken graag met u mee.

Huur nu 100% veilig en betrouwbaar!

De ruimtes zijn zorgvuldig afgesloten en worden dag en nacht bewaakt. De verschillende gebouwen bevinden zich op een hermetisch afgesloten en goed beveiligd terrein. De opslagruimte zelf kan worden afgesloten en zijn onder toezicht toegankelijk. Een goed gevoel dat uw kostbare spullen veilig en droog achter slot en grendel staan opgeborgen. Reageer nu door het formulier op deze website in te vullen!

 

Ja, ik wil graag informatie!


    Twitter Updates

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.