Opslagunit huren voor een scherpe prijs per dag per vierkante meter?
Multi Storage Arnhem, de goedkoopste oplossing voor extra ruimte

Inboedelopslag Elst

In de directe omgeving van Elst is het mogelijk om voor een toegankelijk tarief een tijdelijke opslag te huren. Voor nog een zeer laag bedrag per dag bieden wij de mogelijkheid om een verzorgde opslag container te huren. Deze kunt u bijvoorbeeld in gebruik nemen als inboedelopslag, maar kan ook dienen als opslag container voor beursmaterialen, archief of inboedelopslag voor bedrijven.

Ideaal voor particulier en bedrijf

Deze tijdelijke opslag is onderdeel van Multi Storage Arnhem en ligt op zeer korte afstand van Elst. In het zuidelijke deel van de hoofdstad kunt u terecht voor een tijdelijke opslag container van drie vierkante meter. Deze afmeting is ideaal voor een inboedelopslag voor particulier en bedrijf in Elst of omgeving.

Geavanceerd veiligheidssysteem

De tijdelijke opslag container is voorzien van een geavanceerd veiligheidssysteem, zodat u er van op aan kunt dat de inboedelopslag veilig en betrouwbaar is. Daarnaast zijn er dag en nacht bewakers aanwezig die uw opslag container in de gaten houden. Kom nu direct uit Elst naar ons toe om een tijdelijke opslag af te nemen.

Ja, ik wil graag informatie!