Opslagunit huren voor een scherpe prijs per dag per vierkante meter?
Multi Storage Arnhem, de goedkoopste oplossing voor extra ruimte

Opslagruimte te huur Westervoort

In het centrum van de Gelderse hoofdstad biedt Multi Storage Arnhem op enkele kilometers afstand van Westervoort een goedkope opslag voor bedrijven en particulieren. Deze nette opslagruimte is te huur voor vrijwel iedere periode. Of u nu voor een maand of voor drie jaar een mini opslag nodig hebt, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Uiterst aantrekkelijke prijzen

Niet alleen voor mini opslag hebben wij opslagruimte te huur bij u in de buurt van Westervoort, maar ook voor andere doeleinden hebben wij een geschikte ruimte beschikbaar. De verschillende soorten afmetingen zorgen voor een passende opslag in iedere situatie.

Verzekerd tegen brand, water en diefstal

Onze goedkope opslag wordt bewaakt door enkele bewakers, zodat diefstal van uw goederen wordt voorkomen. Ondanks de veiligheid en preventie door ons opslagbedrijf is het goed om uw inboedel verzekering te raadplegen of de door u opgeslagen apparatuur is verzekerd tegen brand, water en diefstal. Wanneer u zicht goed heeft verzekerd, kunt u met een gerust hart uw goederen bij ons in de mini opslag nabij Westervoort achterlaten.

Ja, ik wil graag informatie!