Opslagunit huren voor een scherpe prijs per dag per vierkante meter?
Multi Storage Arnhem, de goedkoopste oplossing voor extra ruimte

Opslagruime Elst

Wanneer u in Elst woont en op zoek bent naar een opslagplaats is Multi Storage Arnhem dé oplossing. Op slechts een paar kilometer van Elst bieden wij de unieke mogelijkheid om een opslagruimte in Arnhem te huren. Ons self storage concept is erg handig en efficiënt voor iedereen die tijdelijk een opslagplaats nodig heeft.

Op korte afstand van uw woonplaats

Iedere dag is onze opslagplaats geopend en is optimaal beveiligd tegen vocht en is uiterst brandveilig. Een opslagruimte in Arnhem is eenvoudig af te nemen voor bedrijven en particulieren. Wij kunnen u in zeer korte tijd een self storage unit toewijzen zodat u binnen een kwartier rijden vanaf Elst kunt beschikken over een eigen opslagplaats.

Vakkundig inpakteam inschakelen

Wanneer u gaat verhuizen, uw huis is beschadigd door brand of water of tijdelijk beursapparatuur en dergelijke wilt opslaan, kunt u door ons self storage bedrijf ook een vakkundig inpakteam laten inschakelen voor het inpakken en vervoeren val al uw goederen naar uw opslagruimte in Arnhem. Maak kennis met ons bedrijf en kom vanaf Elst eens bij ons lang om met eigen ogen de opslagplaats te bekijken.

Ja, ik wil graag informatie!